Αγ. Κων/νου 96, Μιντιλόγλι Πατρών

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ

0 CommentsΓνωρίζετε ότι…

 

Η καθημερινή χρήση επιβαρύνει το στρώμα και το μαξιλάρι μας με διάφορα υγρά του σώματος μας όπως ιδρώτας, σάλια, αίμα, ούρα, εμετό κ.α. Επιπλέον, ακόμη, τρίχες, πιτυρίδα και νεκρά κύτταρα από την απολέπιση του σώματος μας, σε συνδυασμό με τη θερμότητα και την υγρασία, είναι η κύρια πηγή δημιουργίας και ανάπτυξης ακάρεων, αλλεργιογόνων ουσιών, βακτηριδίων, μυκήτων, ιών κ.λ.π.

 

Με κάθε κίνησή μας πάνω στο στρώμα και το μαξιλάρι μας, αναταράσσεται η εσωτερική αλλεργιογόνος σκόνη η οποία είναι πολύ ελαφρύτερη από τον αέρα. Η αλλεργιογόνος σκόνη εμπεριέχει τα απεκκρίματα των ακάρεων και την πολύ βλαβερή πρωτεΐνη γουανίνη. Με τις κινήσεις μας κατά τη διάρκεια του ύπνου, το στρώμα και το μαξιλάρι μας λειτουργεί ως φυσητήρι που ωθεί τα ακάρεα και τα απεκκρίματα τους, την αλλεργιογόνη σκόνη και πολλές άλλες βλαβερές ουσίες, απ’ευθείας στο στόμα μας, τη μύτη μας, τα μάτια μας και πάνω στο δέρμα μας, με αποτέλεσμα να επιβαρύνεται συνεχώς η υγεία μας.

 


Το πρόβλημα

 

Γνωρίζετε ότι περνάτε το 1/3 της ζωής σας σ’ ένα αρκετά επιβαρυμένο και επικίνδυνο για την υγεία σας στρώμα;
Γνωρίζετε ότι μέσα σε 1 χρόνο το 1/3 του όγκου από το μαξιλάρι σας αποτελείται από ακάρεα και πάνω από 1.000.000 σπόρους από 16 διαφορετικά είδη μυκήτων;
Γνωρίζετε πως το στρώμα που εσείς και η οικογένειά σας κοιμάστε είναι το τέλειο περιβάλλον ανάπτυξης για ακάρεα, μύκητες, βακτήρια,ιούς και μικρόβια;
Γνωρίζετε πως το στρώμα είναι χωρίς αμφιβολία το πλέον ακάθαρτο αντικείμενο που έρχεται σε άμεση επαφή με το σώμα σας;
Γνωρίζετε ότι ένα στρώμα φιλοξενεί σε 1 μήνα χρήσης περίπου 5.000 ακάρεα, σε 4 μήνες 500.000 και σε 1 χρόνο 1.500.000;
Γνωρίζετε ότι τα καλύμματα και τα σεντόνια μάς προστατεύουν και συγκρατούν τα ακάρεα και τα αλλεργιογόνα όσο ένα δίχτυ συγκρατεί την άμμο;

 


Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΓΙΕΙΝΟ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΣΤΡΩΜΑ ΣΕ 3 ΒΗΜΑΤΑ

 

Η υπηρεσία bio εφαρμόζεται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, επιτόπου στα στρώματα σας, στον χώρο σας, μέσα σε ελάχιστο χρόνο, από τους ειδικευμένους συνεργάτες μας σε 3 βήματα:

 

Βήμα 1ο | Εσωτερικός βιοκαθαρισμός

Οικολογικός εσωτερικός βιοκαθαρισμός του στρώματος χωρίς νερό, ακτινοβολίες ή ατμούς, με το ειδικό μηχάνημα της ROYAL, το οποίο με παλμική δόνηση (τίναγμα) και ισχυρή αναρρόφηση, επιτυγχάνει την απομάκρυνση (μέσα από το στρώμα) όλων των αλλεργιογόνων ουσιών, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει ειδικά φίλτρα αέρα HEPA, που συγκρατούν μέσα στον σάκο εγγυημένα το 99.97% όλων των αλλεργιογόνων ουσιών που περιέχονται στο εσωτερικό του στρώματος, όπως σπόρους μυκήτων, βακτηρίδια, μικροοργανισμούς, ακάρεα με τα περιτώματα και τα απεκκρίματα τους, σωματίδια σκόνης, τρίχες, νεκρά κύτταρα κλπ.

 

Βήμα 2ο | Εσωτερικός βιοκαθαρισμός

Οικολογικός στεγνός καθαρισμός και εξουδετέρωση όλων των λεκέδων πάνω στο στρωματόπανο όπως ιδρώτας, αίμα, ούρα, εμετός, λιπαρότητα κ.α. Εφαρμόζουμε ενεργό οξυγόνο και οικολογικά καθαριστικά προηγμένης τεχνολογίας (μοριακή μικροδιάσπαση λεκέδων), χωρίς απορρυπαντικά, σαπούνια, ένζυμα, χλώριο και διαλύτες.

 

Βήμα 3ο | Εξουδετέρωση αλλεργιογόνων

Οικολογική απολύμανση και εξουδετέρωση όλων των αλλεργιογόνων ουσιών και ζωυφίων (ακάρεα, ψύλλοι, κοριοί) για πλήρη υγιεινή του στρώματος.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΑΛΟΝΙΩΝ