Αγ. Κων/νου 96, Μιντιλόγλι Πατρών

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΒΙΟ-ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΑΛΟΝΙΩΝ

0 Comments
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΑΛΟΝΙΩΝ

Ο καθαρισμός πραγματοποιείται σε 3 φάσεις:

 

1) Αρχικά γίνεται ένας οπτικός έλεγχος για τυχόν λεκέδες (αίμα, ούρα, λάδια φαγητού, μελάνι κλπ) προκειμένου να ψεκαστούν με το αντίστοιχο απορρυπαντικό για την αντιμετώπισή τους. Στη συνέχεια γίνεται ο ψεκασμός όλης της επιφάνειας του με απορρυπαντικό και τα αφήνουμε να μουλιάσει. Μετά από λίγο ένα μηχάνημα με περιστροφική βούρτσα τρίβει όλο το σαλόνι ή το στρωμα αντίστοιχα καθαρίζοντάς το.

 

2) Βαθύς καθαρισμός – απολύμανση. Γίνεται η αναρρόφηση με ταυτόχρονο ψεκασμό νερού προκειμένου να ξεπλυθεί από τα απορρυπαντικά που χρησιμοποιήθηκαν για τον καθαρισμό του.

 

3) Γίνεται μόνο η αναρρόφηση όλης της ποσότητας του νερού – απορρυπαντικών που χρησιμοποιήθηκαν συλλέγοντας τα σε ειδικό κάδο που διαθέτει η μηχανή καθαρισμού.

 

 

Με το πέρας των διαδικασιών καθαρισμού του σαλονιού σας από την εταιρεία μας, αυτό είναι πραγματικά καθαρό (και όχι μόνο επιφανειακά), στεγνό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν άμεσα!

 

Απαλλαγείτε από τα επικίνδυνα για την υγεία σας ακάρεα, μικροοργανισμούς, βακτήρια, μύκητες κτλ. που υπάρχουν στα στρώματα και τα έπιπλά σας. Χαλαρώστε στους καναπέδες σας, κοιμηθείτε ανάλαφρα & ευχάριστα χωρίς την έγνοια για όλα τα παραπάνω.

 

  • Αποτελεσματικά & γρήγορα
  • Από επαγγελματίες με συνέπεια και με επαγγελματικό εξοπλισμό
  • Σε πολύ λογικές τιμές
  • Βιολογικά & υγιεινά
  • Στον χώρο σας

 

Απομάκρυνση λεκέδων και οσμών. Βαθύς καθαρισμός και απολύμανση.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ